• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Косметологічні процедури із застосуванням титану або вся, щоправда, про пірсинг

27 листопада 2013
Косметологічні процедури із застосуванням титану або вся, щоправда, про пірсинг

Відомий матеріал для літакобудування та виробництва ракет знайшов не зовсім звичайне застосування. Зараз така унікальна сировина завдяки високим характеристикам безпеки та відсутності алергічних реакцій на неї у людського тіла активно застосовується при виконанні пірсингу.

Сьогодні косметологічні процедури типу пірсингу або простіше проколів різних ділянок тіла, є вельми популярним способом додати родзинку і деяку індивідуальність своєму образу серед молоді. Однак, незважаючи на популярність по своїй суті дане дійство представляє справжнісіньку хірургічну операцію, хоч і в міні варіанті, тому може представляти досить серйозну небезпеку для здоров'я. Нерідко таке втручання може призвести до пошкодження судин або нервових волокон.

Відразу після проколу у відкритий канал майстер поміщає сережку або інший сторонній предмет, який після того, як рана затягнеться, стане незвичайною і досить оригінальною прикрасою. Від якості та складу подібного імплантату безпосередньо залежить швидкість загоєння ранової поверхні та тривалість реабілітаційного періоду. Одним із найбезпечніших матеріалів для виготовлення прикрас такого типу є титан. Причому використовується лише якісна сировина високої чистоти та без вмісту різних домішок. Цьому вибору допомогли унікальні якості ракетного матеріалу. Адже титан не тільки дуже легкий і міцний, але добре приживається, не викликаючи відторгнення та алергічних реакцій з боку людського тіла.

Нарівні з титаном у цій сфері досить широко застосовується спеціальний пластик, який теж має необхідні для імплантатів якості. А ось загальновизнані дорогоцінні матеріали, які є класикою ювелірних прикрас, при пірсингу застосовувати не рекомендують, хоча б доти, доки травмовані тканини не загояться і не зарубцюються повністю. Адже золото та срібло при безпосередньому контакті з кров'ю чи лімфатичною рідиною може окислитися та стати причиною розвитку запальних процесів чи зараження.

При правильному доборі матеріалів та відповідальному ставленні до подібної процедури, пірсинг допоможе змінити ваш вигляд і надати стилю чарівну родзинку без ризику для власного здоров'я. До речі, ні в якому разі не намагайтеся виконати процедуру самостійно. Такий процес потребує досвідченої руки професіонала.

26 листопада 2013
2 грудня 2013