• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Багатомільйонне страхування ВАТ «Уфалейнікель»

25 листопада 2013
Багатомільйонне страхування ВАТ «Уфалейнікель»

Відоме у певних колах велике нікель видобувне підприємство «Уфалейникель» спільно з єкатеринбурзькою філією страхового товариства «БІН Страхування» застрахувало основні активи, що впливають на працездатність заводу, на суму, що перевищує шістдесят мільйонів російських рублів. Подібний договір забезпечить надійний захист технологічного обладнання даного підприємства та допоможе суттєво знизити витрати на ремонт та відновлення робочого циклу у разі непередбачених аварійних ситуацій, передбачених страхуванням.

Причому у сферу даного захисту увійшли не тільки основні промислові агрегати, а й допоміжне обладнання, за допомогою якого виробляється, транспортування готової продукції або доставка вихідної сировини на підприємство. Так три самоскиди шарнірно-зчленованого типу отримали повний фінансовий захист не тільки від випадкового займання під час пожежі або пошкодження під час стихійних лих, а також від вибухів, аварій, розкрадання та багатьох інших неприємностей.

Дане підприємство за обсягами видобутку нікелю займає друге місце в розрізі всієї Росії, тому його надійна і стабільна робота безпосередньо впливає на економічну ситуацію в країні. Його пайова участь і внесок у внутрішній ринок своєї вітчизни становить близько п'ятнадцяти відсотків, той же показник у розрізі світової спільноти обмежується одним відсотком. Причому крім економічного аспекту такий комбінат має важливе наукове значення. Адже завод «Уфалейнікель» став першим у країні досвідченим майданчиком для апробування нових технологій з видобутку не лише нікелю, а й кобальту. За своєю суттю виробництво на такому підприємстві є повним переробним циклом операцій, що починається з видобутку корисного і багатого нікелем концентрату, до його повної обробки і випуску готових напівфабрикатів.

Страховик, який став гарантом захисту активів нікелевого комбінату від різних нещасних випадків або навмисного псування майна третіми особами за оцінками незалежних рейтингових агентств, має дуже високий рівень надійності. Його статутний фонд перевищує мільярд російських рублів, а ліцензійне забезпечення покриває понад п'ятдесят різних страхових продуктів. Цей союз обіцяє взаємовигідну співпрацю на благо та процвітання вітчизняної економіки.

20 листопада 2013
26 листопада 2013