• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Нове слово у виробництві титану

5 листопада 2013
Нове слово у виробництві титану

Завдяки природним унікальним властивостям та здатності у поєднанні з іншими матеріалами створювати міцні, легкі та добре оброблені сплави, титан має важливе конструкційне та технологічне значення для розвитку багатьох промислових відсіків. Практично всі відомі корпорації з виробництва подібної сировини постійно приділяють пильну увагу науковим розробкам у сфері покращення виробничого процесу та збільшення промислових потужностей.

Великий науковий внесок у такий важливий і значний захід внесла відома російська компанія з виробництва титану ВСМПО-АВІСМА, яка готується продемонструвати унікальні технології виготовлення титану всьому світовому співтоваристві, на міжнародній виставці. У виставковому залі «Метал Експо 2013» щорічно представляються найцікавіші та найнезвичайніші експонати в металургійній галузі з 35 країн. У поточному році планується участь у важливій промисловій події понад сімсот п'ятдесят компаній з усіх куточків світової спільноти. Відбудуться такі значні збори у другій декаді листопада, список заявлених учасників уже оцінюється майже у тридцять тисяч осіб.

За традицією цей захід служить компаніям виробникам металевої продукції не тільки плацдармом для представлення своїх досягнень широкому колу зацікавлених осіб, але й для нагородження учасників, які зробили найбільший внесок у розвиток своєї галузі. Цього року саме на виставці планується вручити премію у номінації «головної події року металургійної промисловості Росії».

Конференція такого масштабу збере під своїми прапорами провідні підприємства та заводи з виробництва трубної продукції та металовиробів. Серед учасників представлені корпорації, що обробляють кольорові метали та виробляють алюмінієві сплави, а також представники машинобудівної, енергетичної, транспортної, торгової та логістичної сфери.

Лідер виробництва титану ВСМПО-АВІСМА є одним з основних учасників виставки, адже дана компанія протягом багатьох років робить дуже вагомий внесок у розвиток своєї галузі та впливає на формування цілей титанової політики не тільки в розрізі своєї держави, а й у всьому світі. Асортимент продукції відомої корпорації досить широкий і охоплює практично всі доступні найменування від виробництва злитків та різноманітних готових титанових виробів до виготовлення напівфабрикатів з алюмінієвих, нікелевих сплавів або легованих та нержавіючих сталей.

4 листопада 2013
6 листопада 2013