• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Зростання обсягів виробництва «Уральської сталі» позначилося на заробітній платі її співробітників

12 листопада 2013
Зростання обсягів виробництва «Уральської сталі» позначилося на заробітній платі її співробітників

Восени поточного року зростання виробничої потужності новотроїцького підприємства під назвою «Уральська сталь», яке входить до концерну, що займає лідируючі позиції на ринку сталевої продукції МЕТАЛОІНВЕСТ, як у розрізі вітчизняного виробництва, так і за кордоном, визначило необхідність реконструкції підприємства.

При підвищенні продуктивності насамперед підприємство зіштовхнулося із гострою нестачею товарного якісного чавуну. Тому переобладнання комбінату почалося з реконструкції та повної модернізації доменного цеху. Результатом оновлення обладнання стало підвищення обсягів чавуну, що випускається, майже на сорок відсотків, порівняно з попередніми можливостями.

Для реалізації планів з реконструкції концерном закуплено обладнання принципово нового характеру, яке дозволить не лише підвищити обсяги виробництва, а також скоротить час технологічного циклу та підвищить безпеку праці. Крім основного технологічного циклу корінні зміни зазнало обладнання лабораторії, що виконує експрес аналізи сировини, що використовується у виробництві, і готового товарного продукту. Можливості оновленого дослідницького центру дозволять вже через півгодини після виготовлення судити про якість продукції.

Збільшені потужності комбінату зажадали удосконалення складських приміщень та реорганізації трудового колективу, для ефективнішого забезпечення виробництва. До речі, самовіддану працю працівників підприємства керівний концерн гідно оцінив і ознаменував розширення виробничих потужностей підняттям заробітної плати на п'ять відсотків. На думку керівного складу сталевого гіганта в ці складні для виробників металопродукції часи лише розуміння трудового колективу та його повна самовіддача праця дозволила підприємству з найменшими втратами пройти складний життєвий етап. Адже саме люди є головним багатством та надбанням будь-якого промислового підприємства, завдяки якому можливий подальший динамічний розвиток та освоєння нових виробництв гігантами металургійної промисловості. Спільні зусилля ініціативного керівного складу та згуртованого трудового колективу дозволять ще довгий час «Уральській сталі» не випускати пальму першості з рук.

11 листопада 2013
13 листопада 2013