• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Заполярна філія «Норнікеля»: підсумки року

24 грудня 2013
Заполярна філія «Норнікеля»: підсумки року

На самому початку кожного року будь-яке підприємство ставить собі за мету, від досягнення яких залежить їх успіх і конкурентоспроможність. Ну, а кінець року — найкращий час для підбиття підсумків того, наскільки ці плани виконалися. Так, Заполярна філія «Норнікеля» з гордістю звітує, що всі заплановані цілі досягнуті або в повному обсязі, або з випередженням. Так, обсяги робіт, пов'язаних із первинним нікелем, виконані на 100%, з катодною міддю — на 100,3%, обсяги виробництва кобальтової продукції вдалося вивести на показники, що в 1,2 рази перевищують очікувані норми. Таким чином, сумарне виробництво по Заполярній філії складе по 101% і для нікелю, і для чорнової міді.

Як зазначає керівництво ЗФ, таких показників вдалося досягти багато в чому завдяки кільком підрозділам. Так, рудники «Таймирський» та «Заполярний» суттєво перевиконали план з видобутку руди та забезпечення нею збагачувальних фабрик, які, у свою чергу, також перевищили заплановані норми з виробництва сировини для металургійних заводів. Не підвели й інші підрозділи — мінерально-сировинний комплекс та транспортне забезпечення, що в свою чергу доводить, наскільки важливою є злагоджена робота всіх учасників єдиного процесу.

Більше того, всі ремонтно-профілактичні заходи, заплановані на поточний рік щодо ЗФ, також виконані в повному обсязі, про що не зауважив заступник директора М.Уткін. крім ремонту, було проведено частково модернізацію, а частково — і заміну існуючого устаткування, що повільно позначилося на загальних результатах роботи. Причому стратегія розвитку компанії передбачає й подальшу модернізацію, тому цілком обґрунтовано буде припущення, що обсяги необхідного для металургії нікелю будуть надані повністю та в строк.

Не залишилися осторонь такі сфери виробництва, як удосконалення необхідної в промисловості техніки безпеки, а також належна відповідальність щодо охорони праці. Відтепер стажування молодих фахівців відбуватиметься в умовах, що практично не відрізняються від звичайних робочих буднів, а постійні співробітники регулярно проходитимуть перевірки на знання техніки безпеки, які проводять незалежні фахівці.

23 грудня 2013
25 грудня 2013