• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

"Рідкий метал" для мобільного телефону

9 грудня 2013
"Рідкий метал" для мобільного телефону

Новий 2014 для виробників мобільної техніки ознаменується виходом на ринок незвичайного пристрою зв'язку. Відома у виробництві надійної мобільної техніки компанія Apple планує порадувати своїх споживачів випуском нового покоління iPhone 6. Даний виріб за найскромнішими прогнозами за популярністю залишить далеко позаду лідерів сьогодні серед подібних телефонів. Адже сучасний продукт, виготовлений із застосуванням новітніх досягнень технічного прогресу та розвинених наукових розробок, істотно відрізнятиметься від аналогічної продукції інших постачальників мобільних пристроїв.

Особливу увагу привертає корпус такого приладу зв'язку. Даний конструктивний елемент виробу планується виготовляти з оригінального матеріалу, який отримав назву «рідкого металу». Основу міцної унікальної субстанції становив цілий комплекс інгредієнтів типу титану, нікелю, міді та цирконію. Така субстанція дуже стійка не тільки до удару та механічних пошкоджень, але навіть до побутових подряпин. Гарантією високої надійності корпусного сплаву став чітко вивірений склад якісного та кількісного складу компонентів сплаву. Великий та надійний екран телефону виробник планує зробити дуже чітким та зручним у використанні. Великі розміри (близько 4,7 дюйма) екранної частини дозволять добре розрізняти споживачеві всі деталі інтерфейсу апарату. Міцність та стійкість до пошкоджень даного блоку забезпечується оригінальним сапфіровим покриттям. Такий поверхневий захист дозволить смартфону протистояти пошкодженням та негативному зовнішньому впливу.

Ще одним важливим елементом подібної новинки будуть камери. Виробники приділили велику увагу їхній начинці. Завдяки застосуванню новішої модифікації оптичної техніки зображення отримає високу чіткість і різкість. Причому замість стандартного набору із двох камер у новому мобільному телефоні таких елементів буде три. Два апарати розташовані у тильному відсіку технічного пристрою та одна у фронтальній площині. Хороший набір лінз та особливості розташування дозволять легко здійснювати навіть зйомку без фокусного типу.

Швидка поява такого телефону на ринку є чудовим прикладом співдружності постійного розвитку техніки та унікальних властивостей деяких кольорових та конструкційних металів.

4 грудня 2013
10 грудня 2013