• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Великі інвестиційні вкладення в Мексиці від ArcelorMittal

3 жовтня 2017
Великі інвестиційні вкладення в Мексиці від ArcelorMittal

ArcelorMittal заявила про свої великі фінансові вкладення, що становлять 1 млрд. доларів. Інвестування відбуватиметься упродовж трьох років. Вкладати металургійну групу планує у свої активи, розташовані в Мексиці. Метою інвестицій є збільшення кількості торгових операцій у Північній Америці. Також це дозволить розширити обсяги постачання сталі на внутрішній мексиканський ринок.

На сьогодні група випускає на мексиканській території приблизно 4 млн тонн на рік. Завдяки інвестиційній програмі показник має стати щонайменше 5,3 млн. тонн. Цього можна досягти шляхом поновлення металургійного комбінату Lazaro Cardenas. Він знаходиться на тихоокеанському узбережжі.

Особливу увагу буде приділено встановленню нового стану гарячої прокатки. Це планується зробити до кінця 2020 року. Таким чином, обсяг прокатної продукції, що випускається, зможе досягти рівня 2,5 млн. тонн на рік. На ньому проводитиметься прокат, який використовується у промисловості Мексики. Для автомобілебудування продукція не призначена.

Сортового прокату планується випускати з цього періоду до 1,8 млн. тонн на рік. Виробничі обсяги слябів мають досягти 1 млн. тонн. Експорт напівфабрикатів здійснюватиметься на ринок США. Вони будуть використовуватись на прокатному заводі Calvert (Алабама). ArcelorMittal та Nippon Steel Sumitomo (Японія) разом володіють ним.

Ринок сталі Мексики показує відмінні результати щодо зростання. Тому ArcelorMittal має суперників щодо інвестування в цю країну. Однією з компаній, яка планує нарощувати свої потужності, є Ternium. Вона готова вкласти до 1,1 млрд доларів у зведення нового заводу. Він займатиметься виробництвом прокату.

1 жовтня 2017
8 жовтня 2017