• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Понад 16 млрд. рублів направить «Кузбасрозрізвугілля» на розвиток свого виробництва

22 травня 2018
Понад 16 млрд. рублів направить «Кузбасрозрізвугілля» на розвиток свого виробництва

КК «Кузбасрозрізвугілля» відноситься до УГМК. Нинішнього року підприємство планує розвивати свої виробничі потужності. Так обсяг інвестицій становитиме понад 16 млрд. рублів. Крім розширення та модернізації виробництва, буде проведено ще соціальні програми. Планується реалізувати заходи соціальної підтримки працівників підприємства.

Крім того, компанія втілить у життя інші проекти у Кемеровській області. Йдеться про регіональні та державні програми. Про це домовилося підприємство із Адміністрацією області. Нещодавно вони підписали Угоду про соціально-економічне співробітництво.

Загальний обсяг інвестицій у розвиток виробництва зріс на 4%. Так він становив близько 15,2 млрд. рублів. Частина цих коштів піде модернізацію кар'єрної техніки. Підприємство отримає нові БелАЗи у кількості 63 одиниць. Також буде оновлено виїмково-навантажувальні, бурові та бульдозерні машини. На це за планом піде близько 4 млрд рублів. Два ЕКГ-18 підприємство придбає в Уралмашзаводу. Вони будуть відправлені на Калтанський та Кедровський розрізи.

Особливу увагу компанія приділить залізничному транспорту. Також будуть проведені заходи щодо розвитку його інфраструктури. На це планують виділити близько 468 млн рублів. Крім того, цього року стартує будівництво збагачувальної фабрики «Талдинська-Енергетична». Вона зможе переробляти до 6 млн тонн вугілля на рік. Почне функціонувати вона за планом 2020 року.

По завершенню створення фабрики планується будівництво ще двох. Одна буде розташована на Бачатському розрізі, друга – на Красобродському. Збагачуватиметься все вугілля, що видобувається компанією, яке годиться для переробки. Окрім того, збільшиться і сам обсяг видобутку. Через війну через 4 року він зросте до 52 млн. тонн.

22 травня 2018
2 червня 2018