• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Видобуток кам'яного та бурого вугілля компанією «Російське Вугілля» в Красноярському краї зріс на 13%

2 червня 2018
Видобуток кам'яного та бурого вугілля компанією «Російське Вугілля» в Красноярському краї зріс на 13%

Компанія "Російське вугілля" входить до складу групи САФМАР. За підсумками минулих 4 місяців, її видобуток вугілля збільшився. Кам'яного вугілля видобуто на 13% більше, ніж за минулорічний період. Щодо бурого вугілля, то його видобуток збільшився на 3%. Показник зріс у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Видобуток здійснюється у Красноярському краї. Експерти висловилися з приводу того, чому обсяги, що добуваються, зросли. На їхню думку, пов'язано це з тим, що зріс попит. Багато країн імпортують такий вид твердого палива.

На розрізі Саяно-Партизанський видобуток склав близько 350 тис. тонн. Йдеться про кам'яне вугілля. Однак на цьому компанія не планує зупинятися. За її заявою, до кінця року видобуток збільшиться на 20%. Знову ж таки для порівняння береться минулий рік. За перший квартал цього року експортовано 75% вугільної продукції. Основними споживачами виступають європейські та країни Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Головним конкурентом є аналогічна продукція із США, Колумбії та ПАР.

Тим не менш, російська продукція у більшій пошані. Пов'язано це з її високою якістю. Російське вугілля висококалорійне, але при цьому відрізняється нижчою вартістю. Це дозволить йому отримати велику частку на світовому ринку. Принаймні у перспективі це цілком можливо. Здебільшого може збільшитись попит в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Можливо, зростання може спостерігатися в східній частині Європи. За минулий рік обсяг видобутку становив понад 6,5 млн. тонн. Йдеться про підприємства «Російського вугілля» на Переясловському розрізі. Також видобуток вироблявся на Саяно-Партизанському та Абанському розрізі. За період січень-квітень поточного року обсяг становив понад 2,5 млн. тонн.

22 травня 2018
6 червня 2018