• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Kyoei Steel відмовилася займатися розширенням виробництва на своєму заводі у В'єтнамі

6 червня 2018
Kyoei Steel відмовилася займатися розширенням виробництва на своєму заводі у В'єтнамі

Японська компанія Kyoei Steel має завод у В'єтнамі. Він зветься Kyoei Steel Vietnam Company. Займається підприємство виплавкою сталі та прокату. Знаходиться воно неподалік Ханоя. Раніше повідомлялося, що Kyoei Steel планує розширювати виробництво. Йшлося про будівництво нового електросталеплавильного та прокатного комплексу. Він мав випускати 500 тис. тонн сталі та прокату. Такою була запланована річна потужність. Проте компанія у результаті відмовилася від цієї витівки.

Японське підприємство змінило свої плани. Нещодавно він став власником контрольного пакету акцій Vietnam Italy Steel. Це інша перспективна в'єтнамська компанія. Вона займається виробництвом сталі та арматури. Річна потужність складає 450 тис. та 300 тис. тонн відповідно. Kyoei Steel зважила все за і проти. У результаті вона ухвалила рішення на користь свого нового підприємства. Саме його розвитком вона займеться. Насамперед планується наростити виробничі обсяги нового придбання. Очікуваний обсяг виплавки сталі складе 500 тис. тонн на рік.

Своє рішення компанія пояснює досить легко. На її думку, Vietnam Italy Steel випускає якіснішу арматуру. Вона добре продається на будівельному ринку. Причому йдеться як про В'єтнам, так і про Японію. Вона використовується при реалізації відповідальних та важливих проектів будівництва. У цьому плані, продукція Kyoei Steel Vietnam Company значно поступається. Проте повідомляється, що про в'єтнамський завод компанія забувати не збирається. Поки що у пріоритеті її нове придбання. Згодом вона, можливо, повернеться до початкових планів.

2 червня 2018
7 червня 2018