• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Перша Вантажна Компанія почала співпрацювати з хімічною компанією УРАЛХІМ

23 жовтня 2018
Перша Вантажна Компанія почала співпрацювати з хімічною компанією УРАЛХІМ

Перша вантажна компанія та хімічна компанія УРАЛХІМ домовилися про співпрацю. Взаємодія відбуватиметься у сфері своєчасного забезпечення відвантаження. Йдеться про готову продукцію підприємств групи. Вона відвантажуватиметься у рухомому складі Першої Вантажної Компанії. Угода була підписана генеральними директорами обох підприємств. Відбувалося це під час 20-ї Російської агропромислової виставки. Вона зветься «Золота осінь».

Відомо, що Перша Вантажна Компанія розробила стратегію розвитку. Підприємство прагне зміцнити довгострокові відносини із російськими промисловими холдингами. Стратегія передбачає активне вдосконалення взаємодії підприємства з іншими підприємствами. Початок співпраці з Уралхім є важливим кроком у реалізації стратегічної програми. Основною метою підписаної угоди є співробітництво у сфері операторських послуг. Воно має бути взаємовигідним та сприяти зростанню внутрішніх перевезень. Це саме стосується відправки вітчизняної продукції на експорт.

Перша вантажна компанія є давнім партнером УРАЛХІМ. Останнє характеризує її як надійного партнера. Завдяки угоді потреби хімічної компанії забезпечуватимуться. Крім того, це дозволить своєчасно задовольняти попит на мінеральні добрива. Їх основними споживачами виступають російські сільськогосподарські виробники. Потреби сільгосппідприємств зможуть задовольнятись у повному обсязі. Крім того, до планів УРАЛХІМ входить розвиток довгострокового стратегічного партнерства. Це уточнив генеральний директор хімічної компанії.

18 жовтня 2018
27 жовтня 2018