• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

У Нову Зеландію здійснено постачання продукції ТехноНІКОЛЬ

31 жовтня 2018
У Нову Зеландію здійснено постачання продукції ТехноНІКОЛЬ

"ТехноНІКОЛЬ Далекий Схід" є резидентом території випереджувального розвитку в Хабаровську. Це завод базальтової ізоляції, що займається випуском кам'януватої продукції. Він входить до складу виробничої компанії ТЕХНОНІКОЛЬ. До списку напрямів експортного постачання підприємства додалася Нова Зеландія. Цікаво, що проект вирізняється непростою логістикою. Проте новозеландський замовник зацікавився продукцією заводу. Вона відрізняється високою якістю та відповідає чинним світовим стандартам.

Перша партія продукції вже прибула до Нової Зеландії. Це покрівельні ізолюючі матеріали. Обсяг відвантаження становив 2 тис. куб. метрів. На російському ринку це продукція марки ТЕХНОРУФ. Щоб продати її в іншій країні, довелося зареєструвати нову марку. Це написання назви латиницею TEHNORUF. Це найпопулярніша продукція підприємства. Доставляли продукцію морським транспортом. Вона була розміщена у 40-футових контейнерах. Транспортування тривало 1,5 місяці. На сьогодні вона вже прибула до пункту призначення. Вона знаходиться на складі замовника.

Кам'яна вата відрізняється великим набором властивостей. Йдеться не лише шумо- та теплоізоляції. Вона також захищає приміщення від перегріву у спеку. Крім того, при правильному використанні вона водостійка. Завод випускає понад 100 найменувань теплоізоляції. Вони виконуються із природного каменю базальту. Продукція відрізняється високим попитом на далекосхідному російському ринку. Деякі види поставляються до Східного Сибіру. Крім того, підприємство стабільно здійснює постачання до Китаю. Це основний експортний напрямок заводу.

27 жовтня 2018
2 листопада 2018