• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Індійський завод поставить 1 млн. тонн сталі Індійській залізниці

17 січня 2019
Індійський завод поставить 1 млн. тонн сталі Індійській залізниці

Секретар міністерства стали Індії побував на заводі в Бхілаї. Причиною є велике замовлення, отримане підприємством. Так металургійний завод має здійснити постачання 1 млн. тонн сталі. Замовником виступила Індійська залізниця. Для місцевого сталеливарного виробництва це дуже важливо. За словами секретаря, це першорядне значення для підприємства. Тим більше, що металургійний завод вже взяв на себе зобов'язання. Таким чином йому доведеться їх виконувати. Секретар наголосив, що не можна допустити будь-яких зривів. Замовлення має бути виконане у зазначеній кількості у зазначені терміни.

Підприємство було названо флагманом сталеливарного виробництва Індії. Відомо, що індійська галузь дуже постраждала. Причиною цього є американські тарифи на сталь та алюміній. Вони були запроваджені США у березні 2018 року. Втрати завдано не тільки Індії, а й багатьом іншим державам. Тому їм довелося переглянути шляхи збуту своєї продукції. Індія дещо призупинила зовнішні постачання. Вона вирішила сконцентруватися на внутрішньому споживанні сталі та алюмінію. Внутрішні замовлення вистачає, і багато підприємств можуть утриматися на плаву.

Кожне індійське металургійне підприємство зацікавлене отримання замовлень. Причому чим більше, тим краще. Природно, отримати їх — це ще не все. Необхідно виконати їх і зробити це якнайкраще. Все повинно виконуватися в терміни, у потрібній кількості та якості. Це сприятиме тому, що клієнт може знову звернутися. Крім того, він може «розрекламувати» постачальника своїм колегам та партнерам. Але також не варто забувати про економічну ситуацію в країні. Вона грає далеко не останню роль у отриманні замовлень.

11 січня 2019
18 січня 2019