• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

В Індії може з'явитися новий металургійний комбінат

11 січня 2019
В Індії може з'явитися новий металургійний комбінат

SAIL є індійську державну металургійну компанію. Днями вона озвучила свою нову пропозицію. Голова правління компанії має намір звернутися до уряду штату Одіша. Метою звернення є виділення майданчика для будівництва. Так підприємство хоче звести новий металургійний комбінат. Він займатиметься випуском високоякісного листового прокату. Продуктивність комбінату становитиме 3 млн. тонн на рік.

Раніше уряд штату Одіша виділяв майданчик для корейської корпорації Posco. Вона планувала звести там свій металургійний комбінат. Його продуктивність мала скласти 12 млн. тонн. Однак згодом компанія вирішила відмовитися від цього проекту. Тому SAIL просить віддати цю ділянку їй. Але є один нюанс. Частина цього майданчика обіцяна владою корпорації JSW Steel. Вона також хоче будувати тут металургійний комбінат. Його продуктивність становитиме 10 млн. тонн на рік.

Ласо шматочок знаходиться недалеко від порту Парадип. Точніше, відстань становить 10 км. Це дуже цінно компанії SAIL. Усі її діючі металургійні комбінати розташовані всередині держави. Тому підприємству доводиться багато витрачатися на логістику. У цей час багато конкурентів мають, куди менші витрати. Це пояснює голова правління компанії. Також SAIL звернулася до компанії ArcelorMittal. Вона запропонувала якнайшвидше підписати зобов'язуючу угоду. Воно стосується створення спільного підприємства з виробництва автоаркуша. Мається на увазі випуск біля Індії. Компанія хоче почати реалізовувати проект вже найближчим часом. Точніше вона хоче розпочати роботу у січні-лютому поточного року.

9 січня 2019
17 січня 2019