• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

ЗЕМЗ продовжує встановлювати нове обточувальне обладнання

21 лютого 2019
ЗЕМЗ продовжує встановлювати нове обточувальне обладнання

Золотоустівський електрометалургійний завод (ЗЕМЗ) зайнятий реалізацією свого нового проекту. Він належить до масштабної кампанії, спрямованої модернізацію виробництва. Так у прокатному цеху активно здійснюється встановлення нового обточувального обладнання. Йдеться про багатофункціональну установку. Це безцентровотокарний верстат моделі КЖ-9340М12. З його допомогою здійснюється обточування металу круглих профілів. Це стосується профілів середнього та великого сорту. Верстат дозволяє обточувати до 3 тис. тонн металопрокату на місяць. Таким чином, суттєво збільшаться виробничі потужності.

Вже завершено будівництво та збирання металевих конструкцій агрегату. Це ж стосується встановлення обладнання та гідравлічної системи. На черзі необхідно встановити електричну частину. Потім необхідно підключити енергосистеми. У процесі задіяні спеціалісти підприємства. Йдеться про заводське управління капітального будівництва. Також у цьому бере участь персонал третього прокатного цеху. Кількість задіяних фахівців дозволяє швидше та якісніше виконувати роботи.

Завдяки новій багатофункціональній установці буде збільшено обсяг постачання. Йдеться про метал з обточуванням, який відправляє замовникам. Робота верстата характеризується високою швидкістю та продуктивністю. Крім неї, в прокатному цеху монтують токарно-гвинторізний верстат 1Н65Н. Він дозволяє здійснювати обточування металу круглого профілю діаметром 500 мм. Процес будівництва на ділянці розпочався ще у грудні. До кінця січня було завершено бетонну основу верстата. На сьогодні вже здійснено прокладання всіх електрокомунікацій. Вони необхідні для подальшого прокладання кабельної продукції та встановлення електрообладнання.

19 лютого 2019
27 лютого 2019