• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Єкатеринбурзьке підприємство «Домані-Спа» запустило виробництво ванн та душових кабін

13 березня 2019
Єкатеринбурзьке підприємство «Домані-Спа» запустило виробництво ванн та душових кабін

Підприємство "Домані-Спа" є позичальником Фонду розвитку промисловості. Йому було виділено кошти у сумі 50 млн. рублів. Загалом для запуску нового заводу знадобилося 154 млн. рублів. Завод складається із нових цехів, де встановлено сучасне високотехнологічне обладнання. Пільгова позика була отримана в рамках програми «Проекти розвитку». Ставка річних становила 5%. Так у Єкатеринбурзі з'явився завод, що виготовляє ванни та душові кабіни.

Завод виготовляє 15 нових видів душових кабін. Це кабіни економ, комфорт та бізнес класу. Крім того, він налагодив випуск 10 видів акрилових ванн. Всі вироби характеризуються екодизайном та підвищеним рівнем практичності. Їх зручно та приємно експлуатувати. Крім цього, вони можуть прослужити вдвічі довше. Це імпортозамінна продукція. Практично вся вона виконується із вітчизняних матеріалів. Крім того, на неї завжди є попит. Велика частка російського ринку належить закордонним продавцям. Однак нове підприємство може скласти серйозну конкуренцію.

Кошти, отримані як пільгова позика, пішли на придбання обладнання. Йдеться про центри з механічної обробки, молювання, загартовування. Також було закуплено центри з фарбування скла та генерації електроенергії. Насамкінець були придбані лінії для виробництва листів. Загальна продуктивність підприємства зросла майже втричі. Воно випускає близько 5000 одиниць душових кабін на місяць. Місячний обсяг виробництва акрилових ванн складає 3000 одиниць. Частка вітчизняних виробників на російському ринку душових кабін уже збільшилась. Вона склала 15%, що втричі більше, ніж було.

11 березня 2019
19 березня 2019