• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

ArcelorMittal має намір інвестувати більше у свій мексиканський підрозділ

3 липня 2019
ArcelorMittal має намір інвестувати більше у свій мексиканський підрозділ

Транснаціональна корпорація ArcelorMittal має намір збільшити інвестиції. Йдеться про фінансування свого підрозділу у Мексиці. Планами компанії поділився президент Лакшмі Міттал. Днями він зустрічався із мексиканським президентом Лопесом Обрадором. Цікаво, що на збільшення інвестицій компанію спонукав саме президент країни. На його думку, адміністрація зацікавлена у розвитку галузі промисловості. Зокрема, це стосується нарощування промислових виробничих обсягів. Насамперед, це необхідно для збільшення обсягів імпортозамінної продукції. Також розвиток галузі дозволить надати безліч робочих місць для населення.

Лопес Обрадор закликав компанію здійснити вкладення 1 млрд доларів. Мається на увазі її мексиканське підрозділ. Відомо, що зараз корпорація зайнята реалізацією іншого проекту. Він стосується розширення виплавки сталі. Крім того, здійснюється монтаж нового стану гарячої прокатки. Роботи ведуться на заводі Lazaro Cardenas. Планується, що нове обладнання запрацює у другому півріччі 2020 року. Його продуктивність наразі становить 4 млн. тонн сталі. Мається на увазі на рік. Нове обладнання дозволить збільшити до 5,3 млн. тонн.

Окрім цього, підприємство займеться випуском листового прокату. Щорічний обсяг становитиме 2,5 млн. тонн. Також проводитиметься сортовий прокат. Його запланований випуск складає 1,8 млн тонн щорічно. Проте компанія має намір скоротити виробничі обсяги товарних слябів. Очікується, що за рік випускатиметься до 1 млн. тонн. Компанія вивчає низку нових проектів у Мексиці. Вони стосуються всього виробничого ланцюга. Вона починається із видобутку залізняку. Закінчується процес випуском прокату.

2 липня 2019
10 липня 2019