• +38 (056) 790-91-90
    +38 (056) 790-91-90
  • +49 (30) 217-888-05

Северсталь набуває частку у спільному підприємстві з Linde AG

23 липня 2019
Северсталь набуває частку у спільному підприємстві з Linde AG

Северсталь повідомила цікаві новини. Вона набуває частку у спільному підприємстві з Linde AG. Це підприємство займається виробництвом спіральновитих теплообмінників. Їхніми споживачами є підприємства, які застосовують середньо- та великотоннажне зрідження. Також вони постачаються підприємствам, які займаються переробкою газу. Повідомляється, що угода про купівлю частки вже була підписана. Таким чином Северсталь отримує 26% акцій спільного підприємства. Інші 74% дістаються німецькій компанії Linde AG.

Спільне підприємство було засноване ще влітку 2017 року. Це сталося в межах локалізації виробництва спіральновитих теплообмінників. Підприємство здатне випускати 5-6 агрегатів на рік. Це, включаючи великотоннажні. Підприємство має досягти проектної потужності вже у найближчі кілька років. Для Северсталі придбання частки у підприємстві пов'язані з реалізацією стратегії. Вона стосується тісної співпраці із клієнтами. Вона надає індивідуальні рішення у рамках програми «Чудовий клієнтський досвід».

Северсталь прагне розвивати та вдосконалювати сервіс. При цьому не можна упускати якість виробництва, зберігання та транспортування. Окрім того, компанія хоче розширювати свої виробничі кордони. У цьому допомагає новий сегмент продуктів із високою доданою вартістю. Варто відзначити, що ринок динамічний, що може принести непогану вигоду. Для Северсталі зіграє на руку об'єднання із досвідченим партнером. Linde може похвалитися багаторічною роботою у сфері випуску певної продукції. Мається на увазі продукція, розроблена згідно з вимогами клієнта. Їхня співпраця дозволить забезпечити комплексними рішеннями клієнтів.

17 липня 2019
25 липня 2019